Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale

de Satisfyyourcravings in Peste, 30 Mar 2016 | 697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame rosii cherry
  • 1 bucata de paine integrala
  • 15 grame busuioc proaspat
  • 1/2 catel de usturoi
  • 15 grame muguri de pin
  • 1 lamaie
  • 20 grame Parmezan
  • ulei de masline extra virgin
  • 2 bucati filet de peste alb, fara oase si piele (eu am folosit cod)
  • 250 grame cartofi noi
  • 100 grame fasole verde, brocolli, varza Kale
  • 1 lingura otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se aseaza rosiile intr-un colt al unei tavi pentru cuptor si se introduce tava in cuptor.


Se adauga painea in vasul unui robot de bucatarie si se transforma in pesmet. Se transfera intr-un bol larg.


Se transforma frunzele de busuioc in pasta, cu ajutorul unui mojar. Se adauga usturoiul curata de coaja, sara grunjoasa si mugurii de pin si se transforma in pasta. Se adauga sucul de la 1/2 lamaie, parmezanul ras si 1 lingura de ulei si se amesteca bine.


Se ung bucatile de peste cu pesto si se tavalesc prin pesmet. Se adauga bucatile de peste in tava, impreuna cu lamaia ramasa taiata in sferturi si se lasa 15 minute.


Intre timp, se taie cartofii mai mari in 2 si se fierb in apa sarata 15 minute. Se adauga fasolea si brocolli in cosul unui steamer din bambus si se aseaza pe oala in care fierb cartofii, in ultimele 5 minute. Cu 2 minute inainte de a fi gata cartofii, se adauga in steamer si varza Kale.


Se amesteca otetul balsamic cu 1 lingura de ulei, sare si piper.


Se scurg cartofii, se amesteca cu fasolea, brocolii si varza si se stropesc cu dressingul obtinut anterior.


Se servesc bucatile de peste cu rosiile si lamaia coapte si legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

30.03.2016, 19:27

mirela0911 1

30.03.2016, 19:31

Bun trebuie să fie!

Geanina87 1

31.03.2016, 08:41

Place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap