Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale

de Satisfyyourcravings in Peste, 30 Mar 2016 | 1010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame rosii cherry
  • 1 bucata de paine integrala
  • 15 grame busuioc proaspat
  • 1/2 catel de usturoi
  • 15 grame muguri de pin
  • 1 lamaie
  • 20 grame Parmezan
  • ulei de masline extra virgin
  • 2 bucati filet de peste alb, fara oase si piele (eu am folosit cod)
  • 250 grame cartofi noi
  • 100 grame fasole verde, brocolli, varza Kale
  • 1 lingura otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se aseaza rosiile intr-un colt al unei tavi pentru cuptor si se introduce tava in cuptor.


Se adauga painea in vasul unui robot de bucatarie si se transforma in pesmet. Se transfera intr-un bol larg.


Se transforma frunzele de busuioc in pasta, cu ajutorul unui mojar. Se adauga usturoiul curata de coaja, sara grunjoasa si mugurii de pin si se transforma in pasta. Se adauga sucul de la 1/2 lamaie, parmezanul ras si 1 lingura de ulei si se amesteca bine.


Se ung bucatile de peste cu pesto si se tavalesc prin pesmet. Se adauga bucatile de peste in tava, impreuna cu lamaia ramasa taiata in sferturi si se lasa 15 minute.


Intre timp, se taie cartofii mai mari in 2 si se fierb in apa sarata 15 minute. Se adauga fasolea si brocolli in cosul unui steamer din bambus si se aseaza pe oala in care fierb cartofii, in ultimele 5 minute. Cu 2 minute inainte de a fi gata cartofii, se adauga in steamer si varza Kale.


Se amesteca otetul balsamic cu 1 lingura de ulei, sare si piper.


Se scurg cartofii, se amesteca cu fasolea, brocolii si varza si se stropesc cu dressingul obtinut anterior.


Se servesc bucatile de peste cu rosiile si lamaia coapte si legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

30.03.2016, 19:27

mirela0911 1

30.03.2016, 19:31

Bun trebuie să fie!

Geanina87 1

31.03.2016, 08:41

Place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap