Peşte prăjit lângă cartofi cu unt la cuptor

de ionix in Peste, 17 Dec 2010 | 5791 vizualizari

 

belea! aşa s-a exprimat soţul meu când a văzut mâncărica asta :D:D

 

INGREDIENTE

  • Pentru peştele prăjit: (vă spun ce am avut eu)
  • 3 peşti macrou
  • două scrumbii
  • mălai
  • sare
  • Pentru cartofii cu unt la cuptor:
  • circa 4 linguri cu unt
  • 7 cartofi potriviţi
  • câteva cozi de ceapă verde
  • câteva fire de pătrunjel
  • un căţel de usturoi
  • sare şi piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peşte prăjit lângă cartofi cu unt la cuptor:

Preparare cartofi la cuptor:


Punem cartofii în coajă la fiert iar apoi îi răcim şi îi decojim. Ungem cu unt o tavă şi aşezăm cartofii aşezăm cartofii iar apoi punem sare şi piper, după gust. Deasupra punem: ceapa tăiată, pătrunjelul tocat, usturoiul tăiat feliuţe şi bucăţele de unt. Dăm la cuptor, la foc mediu, preţ de 15 minute.


Preparare peşte:


Se spală bine, se taie felii mai groase, se sărează, se tăvăleşte bine prin mălai. Feliile de peşte se prăjesc în ulei foarte bine încins şi se scot pe nişte şerveţele, pentru a absorbi uleiul. Totul se serveşte cu mămăliguţă şi cu mujdei.


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

să începeţi cu prepararea cartofilor pentru că necesită ceva timp pentru fierbere....

2

la peştele macrou să îndepărtaţi toate firişoarele negricioase din interior...

Daca ti-a placut reteta noastra "Peşte prăjit lângă cartofi cu unt la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

kamy 1

20.12.2010, 20:01

daca are oase mari sau n-are...imi place 5f

ionix 1

21.12.2010, 09:46

Kamy, se scot uşor oasele mersic!

noiinbucatarie 1

05.01.2017, 01:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
File de pastrav in crusta de malai si faina