Chiftele cu merluciu si sos tartar

de Ligia Bxl in Peste, 22 Oct 2014 | 2864 vizualizari

 

Pentru ca nu prea imi place pestele preparat oricum,l-am gatit astfel.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati de merluciu congelat
  • 1/2 lingura condimente de peste
  • sare si piper
  • faina cat sa nu fie compozitia prea subtire
  • 1-2 linguri marar
  • 2 oua
  • 1 cana apa minerala sau lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • sos tartar facut in casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu merluciu si sos tartar:

Se decongeleaza pestele,se spala si se toaca mai marunt apoi se condimenteaza cu condimente pentru peste.


Se pregateste compozitia:intr-un castron se bat ouale cu putina sare,apoi se adauga apa minerala sau lapte, se adauga faina cat sa fie o compozitie mai groasa si se amesteca foarte bine cu un tel pentru a nu se forma cocolaoase.


Se adauga praful de copt,mararul sare si piper daca e necesar.


Se incorporeaza toate ingredientele impreuna cu pestele tocat si condimentat.


Cu o lingura se ia din compozitie si se prajesc pe o parte si pe alta intr-o cratita bine incinsa,apoi se scot cu o paleta si se pun pe un servetel absorbant.


Se servesc cu un sos tartar facut in casa,cu rosii sau ardei copti.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu merluciu si sos tartar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Ligia Bxl 1

22.10.2014, 21:16

Multumesc frumos fete dragi :* :*

mirela0911 1

23.10.2014, 15:35

Ce bune-s!

Ligia Bxl 1

02.11.2014, 15:56

mirela0911

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pangasius