Rulouri pane de file de pangasius

de Bucataras Medi in Peste, 31 Mai 2010 | 4025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de pangasius
  • 2 oua
  • faina
  • marar verde
  • ulei pentru prajit
  • cateva picaturi de apa minerala
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri pane de file de pangasius:

Se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper fileurile.


Se face un amestec din ouale batute bine , faina ,marar taiat marunt si cateva piucaturi apa minerala de consistenta unei smantani mai subtiri.


Se presara pe fiecare bucata de fileu marar taiat marunt si apoi se da prin amestecul de mai sus.Se ruleaza , se prinde in scobitori si se prajeste in ulei incins.Se scoate cand sunt gata rumenite si facute pe un servetel absorbant.Pentru aspect se "leaga" cu frunze de usturoi.Se serveste cu diverse garnituri.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri pane de file de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 14:37

Nadina, am zis ca asa arata mai bine.............pup!............

Bunica 1

02.06.2010, 22:43

Foarte bun si frumos prezentat !

Bucataras Medi 1

03.06.2010, 07:35

Multumesc,Buni!...................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu salau