Rulouri pane de file de pangasius

de Bucataras Medi in Peste, 31 Mai 2010 | 5986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de pangasius
  • 2 oua
  • faina
  • marar verde
  • ulei pentru prajit
  • cateva picaturi de apa minerala
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri pane de file de pangasius:

Se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper fileurile.

Se face un amestec din ouale batute bine , faina ,marar taiat marunt si cateva piucaturi apa minerala de consistenta unei smantani mai subtiri.

Se presara pe fiecare bucata de fileu marar taiat marunt si apoi se da prin amestecul de mai sus.Se ruleaza , se prinde in scobitori si se prajeste in ulei incins.Se scoate cand sunt gata rumenite si facute pe un servetel absorbant.Pentru aspect se "leaga" cu frunze de usturoi.Se serveste cu diverse garnituri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri pane de file de pangasius" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Somn pane, in sos tomat si usturoi