Peste sabie cu dovlecei

de alba_zori in Peste, 10 Iul 2012 | 2929 vizualizari

 

Imi place foarte mult pestele sabie,chiar daca costa foarte mult,este foarte bun in toate felurile,la gratar,pe bain marie,in tigae,oricum.si este si usor,rapid de preparat,de data asta am facut in tigae cu un pic de ulei de masline,rosii,prune uscate..si garnitura de dovlecei,pofta mare!

 

INGREDIENTE

  • o felie de peste sabie
  • ulei de masline
  • 2 rosii
  • cateva prune uscate
  • leusean
  • sare,puper,curry
  • dovlecei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste sabie cu dovlecei:

Foarte simplu de preparat si rezultat delicios.

Am facut dovleceii, i-am taiat felii mici si i-am pus intr-o tigaie cu ulei de masline si un pic de apa, amestecand din cand in cand. S-au facut in vreo 25 de minute. Am pus felia de peste intr-o tigae incapatoare, ulei de masline, am taiat si feliile de rosii care au lasat un pic de suc, cateva prune uscate dulci, o ramura de leustean, sare, piper, curry dupa gust si am lasat vreo 20 de minute, pana am vazut ca e gata.

Am asezat in farfurie si gustat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste sabie cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (10)

alba_zori 1

11.07.2012, 14:33

multumesc mult mult

Bya Ralu 1

02.01.2013, 20:40

bun

alba_zori 1

03.01.2013, 01:09

o imbratisare calda de anul nou,multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Morun prajit asortat