Peste sabie cu garnitura de papara de flori de dovlecei si rosii

de alba_zori in Peste, 12 Iul 2012 | 1779 vizualizari

 

Iarasi flori de dovlecei,ca e vremea lor,culese din gradina de la tara,si pestele meu preferat,o farfurie chiar demna de repetat,foarte buna,si rosii reci..deci mai bine de atat..

 

INGREDIENTE

  • o feliuta de peste sabie
  • o tava de flori de dovlecei
  • 3 oua
  • sare,piper,nucsoara
  • 100 ml frisca de soia sau(besciamella,parmezan)
  • doua rosii
  • ulei de masline
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste sabie cu garnitura de papara de flori de dovlecei si rosii:

Rapid si sanatos.


Am curatat florile, le-am spalat, le-am pus pe o tavita cu servetele. Am pus apa la fiert cu putina sare, cand a inceput sa fiarba am adaugat florile cateva minute pana am vazut ca sunt inmuiate, cam 10 minute, apoi le-am scos intr-o tigaie incapatoare cu un pic de ulei si am dat drumul la foc.


Am pregatit si papara spargand cele 3 oua intr-o farfurie de plastic si condimentand cu sare cat ajunge, piper, nuscoara, frisca de soia. Am amestecat bine si am scurs peste florile din tigaie, am lasat sa se fac bine dedesubt, apoi am taiat in patru si le-am intors pe fiecare parte pana s-au facut.


Intre timp am pus o tigaie mica pentru peste si cand s-a infierbantat bine am pus si pestele cateva minute, am sarat si asezat in farfurie. Am condimentat cu ulei de masline si lamaie, am asezat si o felie de papara de flori de dovlecei si am taiat doua rosii in felii in lung. Am pus ulei de masline deasupra cu sare si oregano si am servit.


Foarte bun, cred ca rosiile sunt moartea paparei..nu credeti si voi?

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste sabie cu garnitura de papara de flori de dovlecei si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

iri_iri 1

12.07.2012, 20:45

Rocsi 1

12.07.2012, 21:24

Sim0na 1

13.07.2012, 21:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fori di zucca (flori de dovlecel)