Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi

de Satisfyyourcravings in Vita, 2 Noi 2016 | 2241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piadina (turta italieneasca din faina si untura- reteta rapida, fara untura aici:http://www.bucataras.ro/retete/piadina-cu-ton-si-branza-gouda-78696.html) Poate fi inlocuita cu tortilla sau lipie
  • 1 carnat proaspat din carne de vita (eu am folosit unul condimentat cu Ras el Hanout)
  • 1-2 linguri ketchup mexican afumat (poate fi inlocuit cu ketchup obisnuit sau amestecat cu paprika afumata si piper Cayenne)
  • cateva rosii uscate la soare (eu am folosit varianta fara ulei)
  • cateva tulpini de nasturel (poate fi inlocuit cu rucola)
  • branza de capra proaspata (eu am folosit in crusta de rozmarin si cimbru)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi:

Se gateste carnatul pe un gratar fierbinte 8-10 minute, pana este gatit complet. 

Intre timp. se incalzeste piadina intr-o tigaie fara ulei, se trasnfera pe o farfurie si se unge cu ketchupul afumat. 

Se taie carnatul longitudinal in doua si se aseaza pe piadina, apoi se adauga nasturel, rosiile uscate la soare si se presara totul cu branza de capra.

Se ruleaza si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de masline cu carne de vita