Piadina cu ton si branza Gouda

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 28 Iul 2016 | 575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame faina integrala, plus o lingura pentru framantat
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica rosie
  • sare, piper
  • 1 mar
  • otet din vin alb
  • 200 grame ton in apa
  • 30 grame branza Gouda
  • 2 linguri iaurt
  • mustar englezesc (iute)
  • sos picant (optional)
  • salata pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piadina cu ton si branza Gouda:

Se amesteca faina cu putina sare si 125 ml apa pana devine un aluat omogen. Se framanta cateva minute, adaugand faina sau apa, daca mai este nevoie.


Se divide in 2 si se modeleaza fiecare bucata sub forma de disc cu diametrul de 18 cm.


Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu, se transfera o piadina in tigaie, se stopeste cu putin ulei pe deasupra si se gateste 2-3 minute pe parte.


Se procedeaza la fel cu aluatul ramas.


Se toaca ceapa si marul marunt si se amesteca cu putin otet. Se scurge tonul de apa, se adauga peste ceapa, impreuna cu iaurtul si branza rasa. Se adauga mustarul, sare, piper si sosul picant, daca se foloseste si se amesteca pana la omogenizare.


Se ung piadinele cu mixul de ton, se impaturesc in doua si se mai gatesc 2-3 minute pe parte, pana cand branza s-a topit.


Se servesc cu salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piadina cu ton si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mirela0911 1

28.07.2016, 20:29

Placeee!

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:11

bun!

Panacris 1

29.07.2016, 18:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu pastrama de pui