Piept de curcan cu cartofi natur.

de dicarmencitta1957 in Curcan, 26 Feb 2010 | 4404 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de piept de curcan.
  • 1 kg cartofi albi de salata.(Carrefour).
  • 1 salata alba(chinezeasca),
  • 1 ardei gras rosu,
  • 2 rosii,
  • ceapa rosie,
  • castravete.
  • 2 linguri cu ulei de masline extravirgin.
  • 1 cub unt pentru cartofi.
  • sare
  • piper,
  • (tarhon uscat,piper boabe roz)
  • condimentele care ne plac mai mult.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu cartofi natur.:

Spalam bine si portionam fileul de curcan.Punem pe gratar si il vom lasa 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte.Eu il tai un pic mai subtire ca sa se faca mai repede si mai bine.Tot secretul este in gratarul acela care are apa,pentru ca se face un pic la abur.Daca spre sfarsit dau flacara un pic mai mare,se va face un pic crocant si are un gust mai bun.Fileul mai intai il ung cu ulei de masline extravirgin,dar nu excesiv de mult,il dau cu sare,piper roz,un praf de tarhon.Curatam cartofii si ii vom pune intr-o tava yena la cuptor,pentru 50 sau 60 de minute.Mentionez ca pe acesti cartofi vom pune bucatele de unt din loc in loc si condimentam cu ce ne este pe plac.Separat vom face o salata din varza alba chinezeasca,2rosii,1ardei gras rosu,1 castravete si ceapa rosie.


Cand toate sunt gata preparate, le vom pune pe un platou,iar ornatul depinde de gustul fiecaruia.Salata nu trebuie sa lipseaca de la nicio masa cu carne..Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu cartofi natur." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

rivka 1

28.02.2010, 12:46

f bun, normal...ca tot ce gatiti de altfel.

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:44

un deliciu.............

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 12:05

Multumesc dragele mele pentru comentarii.Baietii mei adora gratarul.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan la cuptor