Piept de curcan cu cartofi natur.

de dicarmencitta1957 in Curcan, 26 Feb 2010 | 4256 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de piept de curcan.
  • 1 kg cartofi albi de salata.(Carrefour).
  • 1 salata alba(chinezeasca),
  • 1 ardei gras rosu,
  • 2 rosii,
  • ceapa rosie,
  • castravete.
  • 2 linguri cu ulei de masline extravirgin.
  • 1 cub unt pentru cartofi.
  • sare
  • piper,
  • (tarhon uscat,piper boabe roz)
  • condimentele care ne plac mai mult.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu cartofi natur.:

Spalam bine si portionam fileul de curcan.Punem pe gratar si il vom lasa 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte.Eu il tai un pic mai subtire ca sa se faca mai repede si mai bine.Tot secretul este in gratarul acela care are apa,pentru ca se face un pic la abur.Daca spre sfarsit dau flacara un pic mai mare,se va face un pic crocant si are un gust mai bun.Fileul mai intai il ung cu ulei de masline extravirgin,dar nu excesiv de mult,il dau cu sare,piper roz,un praf de tarhon.Curatam cartofii si ii vom pune intr-o tava yena la cuptor,pentru 50 sau 60 de minute.Mentionez ca pe acesti cartofi vom pune bucatele de unt din loc in loc si condimentam cu ce ne este pe plac.Separat vom face o salata din varza alba chinezeasca,2rosii,1ardei gras rosu,1 castravete si ceapa rosie.


Cand toate sunt gata preparate, le vom pune pe un platou,iar ornatul depinde de gustul fiecaruia.Salata nu trebuie sa lipseaca de la nicio masa cu carne..Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu cartofi natur." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

rivka 1

28.02.2010, 12:46

f bun, normal...ca tot ce gatiti de altfel.

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:44

un deliciu.............

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 12:05

Multumesc dragele mele pentru comentarii.Baietii mei adora gratarul.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan glazurata picant