Piept de curcan cu sos de smantana si brocoli

de mari_sasi in Curcan, 15 Mai 2013 | 2369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept curcan
  • 1/2 buchet brocoli
  • 5 ciuperci mari
  • 200gr smantana
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • un cubulet de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu sos de smantana si brocoli:

Ceapa,usturoiul si ciupercutele le-am calit in unt cu putina sare si piper.


Separat pieptul de curcan l-am pus la fiert in apa cu putina sare.


Cand ceapa si ciupercile s-au inmuiat le-am stins cu supa de la pieptul de curcan si am pus si carnea.


Am adaugat smantana si o lingurita de faina.


Cu 4 minute inainte de a opri focul am adaugat si brocoli oparit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu sos de smantana si brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ianculubita 1

16.05.2013, 07:34

mari_sasi 1

16.05.2013, 08:49

Bunica,i-mi pare rau dar nu am inteles...''cu mai putin brocoli'' sau ''cam putin brocoli'' ???
multam frumos

gio 1

16.05.2013, 13:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gustare cu friptura de curcan