Piept de curcan la cuptor

de Sidy in Curcan, 7 Oct 2011 | 17277 vizualizari

 

Ceva foarte usor de facut dar foarte bun, de ti se topeste in gura....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • cascaval felii
  • salam afumat sau bacon
  • unt
  • condimente
  • folie de aluminiu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la cuptor:

Se taie pieptul in doua bucati. Fiecare parte se cresteaza din 2 in 2 cm dar nu pina jos. In fiecare compartiment se pune cascaval si salam. Se condimenteaza si se pune pe o folie in care am pus putin unt. Se inchide bine folia si se da pieptul la cuptorul dinainte incins, timp de o ora.

In tava se pot pune felii de cartofi, roata dupa pieptul de curcan. Dupa trecerea timpului se desface folia si se verifica daca este fript pieptul. Daca mai e nevoie, se mai lasa putin la cuptor. Se serveste cu garnitura si salata.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu piept de curcan