Piept de porc cu cartofi si rozmarin

de Oana in Porc, 7 Noi 2010 | 3458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de porc impanat
  • 5-6 cartofi
  • un morcov mare
  • cateva fire de rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • usturoi granulat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu cartofi si rozmarin:

Cartofii se curata si se taie in sferturi, se aseaza intr-un vas de iena. Morcovul se curata si se taie rondele, se aseaza peste cartofi. Carnea se spala si se aseaza desupra legumelor. Se pun crengutele de rozmarin printre carne. Se asezoneaza totul cu sare si piper iar peste carne se presara boia dulce si usturoi granulat. Se pun 2 pahare cu apa in tava, se acopara cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 40 de minute. Se scoate folia si se mai lasa 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu cartofi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Teo 1

07.11.2010, 21:41

Oana , ajutooooooor !nu pot scrie un mesaj; scriu subiect, apoi cand trec la mesaj nu se tipareste; ce se intampla ?(eu inca ''bajbai'' la calculator, asta e )

Oana 1

08.11.2010, 11:16

Teo, scuze ca n-am fost pe faza Ai reusit pana la urma? Incearca sa deschizi bucatarasul cu mozilla, merge mult mai bine decat cu explorerul. Pupici!

Teo 1

08.11.2010, 20:52

Nu am reusit, mozilla nu raspunde !am un sentiment de amaraciune, mai ales cand nu stapanesti tehnica;vreau sa comunic cu niste doamne si nu am cum !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu afumatura