Piept de porc cu fasole boabe

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 10 Mar 2019 | 3510 vizualizari

 

O mancare delicioasa si renconfortanta.
Am folosit fasole boabe noua, curatata si apoi congelata.
Pieptul meu de porc era de calitate, proaspat, asezonat si rulat. 
L-am cumparat asa dar il puteti rula de casa. Puneti pieptul cu partea cu soric pe masa.
Taiati-l intr-o forma patrata, asezonati-l cu sare, piper, usturoi si cimbru. Rulati-l, soricul va fi la exterieur si legati-l cu sfoara de bucatarie.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/piept-de-porc-cu-fasole-boabe.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de piept de porc proaspat rulat
  • 2 morcovi
  • 1 tija de telina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 4 cuisoare
  • sare, piper
  • cimbru uscat
  • 1 foaie de dafin
  • 500 g fasole boabe noua curatata si apoi congelata
  • 3 morcovi
  • 2 linguri bulion concentrat de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • paprika
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu fasole boabe:

Intr-o oala plina cu apa puneti carnea, jumate de ceapa cu 4 cuisoare infipte in ea, 2 morcovi spalati si curatati, telina, 1 catel de usturoi curatat, foiaa de dafin si cimbru usccat.

Fierbeti la foc potrivit timp de 1 ora. (Dupa o noapte la frigider o  puteti consuma ca un preparat de casa,  rece o taiati in felii fine)

Scoateti carnea si lasati-o sa se raceasca un pic. Filtrati si pastrati supa in care a fiert.

Spalati, curatati si taiati in rondele 3 morcovi.

Tocati marunt ceapa ramasa si usturoiul.

Intr-o cocota incalziti uleiul si reveniti carnea pe toate partile. Puneti ceapa si usturoiul.

Adaugati morcovii si reveniti totul impreuna. Puneti fasolea congelata, paprika si gatiti impreuna timp de 5 minute. Scoateti carnea.

Diluati bulionul intr-un pahar mare de supa.

Varsati-l peste fasole si acoperiti totul cu apa fiarta.

Puneti sare, piper si gatiti la foc potrivit timp de 20 de minute.

Taiati carnea in felii si adaugati-o peste fasole.

Gatiti impreuna in jur de 20 de minute.

Verificati daca fasolea este fiarta si adaugati supa daca mai trebuie.

Serviti fierbinte !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

11.03.2019, 11:17

bun, bun!

miki_a 1

12.03.2019, 02:18

Un meniu complet!

dantes 1

14.03.2019, 17:13

Gustos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce a la Cluj