Piept de porc in zeama de varza

de katty in Mezel de casa, 4 Ian 2015 | 4569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati piept de porc (cat mai slab)
  • sare de sac
  • piper boabe
  • ienibahar boabe
  • foi de dafin
  • 2-3 capatani de usturoi
  • boia de ardei(dulce, iute sau afumata,dupa gust)
  • zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc in zeama de varza:

Punem bucatile de piept de porc intr-un vas adanc si le presaram din abundenta cu sare de sac. Punem piper, ienibahar,foi de dafin si cativa catei de usturoi si acoperim vasul cu un capac . Lasam vasul la rece pentru 4-5 zile. Intoarcam din cand in cand bucatile de carne in zeama lasata. Scoatem bucatile de piept si le fierbem pe rand in zeama de varza impreuna ca boabe de piper, ienibahar si foi de dafin, pana se inmoaie bine . Curatam 2 capatani de usturoi si le mixam bine cu putina zeama de varza in care au fiert bucatile de piept pana obtinem o pasta . Ungem bine bucatile de piept de porc cu pasta de usturoi si le lasam pe un tocator la rece pana a doua zi. Presam bine boia de ardei dulce, iute sau afumata, dupa gustul fiecaruia. Pastram sunca la rece pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

05.01.2015, 00:05

Trebuie sa adaug si ienibahar . Cam asa prepar si eu

Constelatialeu 1

05.01.2015, 06:45

MotanLaOale 1

05.01.2015, 08:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Toba de casa