Piept de porc in zeama de varza

de katty in Mezel de casa, 4 Ian 2015 | 12498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati piept de porc (cat mai slab)
  • sare de sac
  • piper boabe
  • ienibahar boabe
  • foi de dafin
  • 2-3 capatani de usturoi
  • boia de ardei(dulce, iute sau afumata,dupa gust)
  • zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc in zeama de varza:

Punem bucatile de piept de porc intr-un vas adanc si le presaram din abundenta cu sare de sac. Punem piper, ienibahar,foi de dafin si cativa catei de usturoi si acoperim vasul cu un capac . Lasam vasul la rece pentru 4-5 zile. Intoarcam din cand in cand bucatile de carne in zeama lasata. Scoatem bucatile de piept  si le fierbem pe rand in zeama de varza impreuna ca boabe de piper, ienibahar si foi de dafin, pana se inmoaie bine . Curatam 2 capatani de usturoi si le mixam bine cu putina zeama de varza in care au fiert bucatile de piept pana obtinem o pasta . Ungem bine bucatile de piept de porc cu pasta de usturoi si le lasam pe un tocator la rece pana a doua zi. Presam bine boia de ardei dulce, iute sau afumata, dupa gustul fiecaruia. Pastram sunca la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sunca cu boia