Piept de porc la cuptor

de ArianaBala in Porc, 28 Iul 2011 | 10961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de porc
  • 1 lingura de ulei de masline
  • condimente pt. carne de porc (optional)
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Amestecam intr-un castronel uleiul de masline si condimentele ( eu am pus o lingura de condiment pt. carne de porc, piper , putina sare de mare si 1 lingura de ulei de masline).

Ungem cu o pensula de bucatarie bucatile de carne cu amestecul obtinut, si le bagam la cuptor( eu le-am pus pe o tavita gen gratar, de unica folosinta).

Lasam la cuptor pana cand carnea se rumeneste bine. Noi am mancat cu cartofi prajiti si mujdei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:51

Intradevar Bunica...noi ne pregatisem de gratar, dar vremea asta... Asa ca l-am facut la cuptor. Bineinteles ca n-a fost la fel ca cel facut pe gratar,dar a fost f bun si asa

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:51

mamaie

andreea_angelo 1

25.11.2012, 12:56

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu spanac