Piept de porc la tigaie

de luminita20_2006 in Porc, 3 Apr 2011 | 8019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati piept de porc
  • 250 ml vin alb
  • 2 linguri sos soia
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimNet picant
  • rozmarin
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la tigaie:

Intr-un vas se amesteca vinul cu sosul de soia, se pun felii de usturoi, condimetul picant apoi se pune carnea si se lasa la frigider 3 ore.


Dupa 3 ore se pune un pic de ulei in tigaie. Cand s-a incins se pune carnea si se lasa sa se prajeasca cu capac.(intai carnea va lasa apa) ; dupa 15 min cand incepe sa scada apa lasata de carne se pune marinada in care a stat si se lasa tot cu capac pana cand scade.


Se serveste cu ganitura de orez/ cartof.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

epurasha2bb 1

04.04.2011, 08:46

ce biene arata, nu am mai mancat de mult asa ca imi ploua in gura !

RuxyRux 1

04.04.2011, 09:05

Suuuper

Ghita Si ElisabetaGligor 1

04.12.2018, 09:04

Un prinz minunat de mult nu am mincat asa bunatate!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu muschi de porc