Piept de porc semiafumat la oala de lut

de Constelatialeu in Porc, 22 Mai 2014 | 3080 vizualizari

 

Deci e cu oala,e cu lut,e si-o coasta printre,e de bine zic...

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg piept de porc semiafumat
  • 1 morcov cca 150 g
  • 100 g ceapa verde ( atata mai aveam)
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cutie de 400 g rosii cubulete in bulion
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc semiafumat la oala de lut:

Bucata de piept am taiat-o in trei,am asezat-o pe fundul oalei de lut si am adaugat 50 ml ulei.Am curatat si taiat morcovul rondele,ceapa am taiat-o mai marunt,cateii de usturoi i-am curatat si lasat intregi.Toate astea le-am pus in oala peste pieptul de porc,peste ele am adaugat o cana cu apa,am pus capacul la oala si am dat oala la cuptor la foc moderat,cca 1 si 1/2 ore. Apoi am ridicat capacul am pus rosiile si am mai lasat la cuptor cca 1/2, oala fara capac sa se rumeneasca putin. Se poate servi cu cartofi sau paste,fiecare dupa preferinta.

TIPS-URI

1

oala de lut se lasa cu apa rece in ea cca 1/2 ora inainte sa fie bagata in cuptor

2

nu se incinge cuptorul inainte

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc semiafumat la oala de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la cuptor