Piept de porc umplut cu carnati

de adela1981 in Porc, 6 Oct 2012 | 2382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de carnati proaspeti ( subtiri, 250 gr )
  • 4 felii de piept de porc ( 400 gr )
  • sare, piper negru
  • boia de ardei iute
  • cimbru, maghiran ( uscat)
  • 250 gr ciuperci
  • 1 ardei gras ( galben / rosu/ verde )
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline/ floarea soarelui
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc umplut cu carnati:

Pieptul de porc se bate putin , sau sa fie felii mai subtiri. Se condimenteaza cu sare, piper negru, boia de ardei iute, cimbru si maghiran. Se aseaza cate un carnacior pe fiecare felie si se ruleaza, se prind cu bete de frigarui. Ciupercile se spala bine si daca sunt mai mari se taie in doua sau patru, daca nu, atunci se lasa intregi. Ardeiul spalat se taie fasii mai mici, ceapa se taie solzisor, iar usturoiul marunt. Se aseaza carnea intr-o tava de friptura sau vas termorezistent. Asezam legumele, se mai presara foarte putina sare peste ele. Apoi se stropeste cu uleiul si se toarna vinul. Acoperim cu o hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit 30 min. Dupa aceea luam hartie si mai lasam 20-30 min , stropim din cand in cand cu sosul din tava. Servim cu cartofi natur, sau cu garnitura preferata ( care o doriti ).


Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc umplut cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

07.10.2012, 14:05

Rocsi 1

07.10.2012, 14:40

Un pranz consistent!

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 23:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut