Cotlet cu ierburi aromate

de vero_closca in Porc, 29 Sep 2010 | 4019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati cotlet de porc cu os
  • 100g unt
  • o legatura verdeturi aromate(cozi de ceapa verde,cimbru,patrunjel.busuioc...etc)
  • 1 cescuta supa de legume
  • sare
  • piper
  • boia iute(sau dulce)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu ierburi aromate:

se amesteca untul cu verdeturile tocate fin si cu condimente dupa gust.carnea spalata si uscata bine se unge pe o parte cu unt si se aseaza intr-o tava.se toarna supa si se da la cuptor la foc mediu pt o ora.se mai adauga supa daca e nevoie si din cand in cand carnea se mai stropeste cu sosul din tava.

se serveste cu salata!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

ieri la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

ieri la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet in sos picant