Chilli con carne

de Oana in Porc, 14 Dec 2010 | 2232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa rosie mare
  • o ceapa uscata
  • o capatana mica de usturoi
  • un ardei gras
  • o cutie de 400g rosii in bulion
  • 500 g carne tocata
  • o cutie(conserva) de fasole rosie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • praf de chilli sau sos iute de chilli
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de patrunjel verde tocat fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne:

Ceapa, ardeiul si usturoiul se curata si se spala, apoi se taie cubulete, usturoiul se zdrobeste. Se incinge uleiul, se pun legumele si putina apa fiarta si se lasa la inmuiat. Se adauga apoi carnea, se amesteca din cand in cand, se condimenteaza. Cand carnea este facuta si a scazut zeama se adauga rosiile maruntite si sucul de rosii, apoi praful de chilli dupa gust. Eu am pus 2 linguri de sos cu chilli. Se lasa 5 minute la fiert si la final se adauga fasolea rosie scursa si spalata. Dupa cateva clocote se stinge focul si se presara patrunjel verde tocat fin. Se serveste fierbinte alaturi de foi de tortilla. Noi am mancat cu lipii :) Extraordinar de bun si foarte rapid de pregatit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Oana 1

17.12.2010, 22:23

Brandusa, cam asa S-a ras rapid, excelenta mancare! Ma bucurca va place si voua!

Sylvia 1

24.12.2010, 17:00

Craciun fericit !!!!!

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:20

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Porc cu vin si usturoi la tigaie