Chilli con carne

de Oana in Porc, 14 Dec 2010 | 2130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa rosie mare
  • o ceapa uscata
  • o capatana mica de usturoi
  • un ardei gras
  • o cutie de 400g rosii in bulion
  • 500 g carne tocata
  • o cutie(conserva) de fasole rosie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • praf de chilli sau sos iute de chilli
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de patrunjel verde tocat fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne:

Ceapa, ardeiul si usturoiul se curata si se spala, apoi se taie cubulete, usturoiul se zdrobeste. Se incinge uleiul, se pun legumele si putina apa fiarta si se lasa la inmuiat. Se adauga apoi carnea, se amesteca din cand in cand, se condimenteaza. Cand carnea este facuta si a scazut zeama se adauga rosiile maruntite si sucul de rosii, apoi praful de chilli dupa gust. Eu am pus 2 linguri de sos cu chilli. Se lasa 5 minute la fiert si la final se adauga fasolea rosie scursa si spalata. Dupa cateva clocote se stinge focul si se presara patrunjel verde tocat fin. Se serveste fierbinte alaturi de foi de tortilla. Noi am mancat cu lipii :) Extraordinar de bun si foarte rapid de pregatit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Chilli con carne-0
Chilli con carne-1
Chilli con carne-2
Chilli con carne-3
Chilli con carne-4
Chilli con carne-5
Chilli con carne-6
Chilli con carne-7
Chilli con carne-8

COMENTARII (17)

Oana

Oana 1

17.12.2010, 22:23

Brandusa, cam asa S-a ras rapid, excelenta mancare! Ma bucurca va place si voua!

Sylvia

Sylvia 1

24.12.2010, 17:00

Craciun fericit !!!!!

ioanapopescu11

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:20

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53