Piept de pui cu cartofi in sos de mustar cu miere

de RoxanaGeorgiana in Pui, 6 Noi 2020 | 2284 vizualizari

 

Hello ! ✋👧



Pentru ca solicitarea a fost mare pentru aceasta reteta, m-am gandit sa o impartasesc si cu voi. Aceasta reteta este de la un prieten drag mie, parte din familia noastra.

Foarte usor de facut, asa ca, luati repejor un pix si o foaie si notati , dupa cum urmeaza:

 

INGREDIENTE

  • 1 casoleta piept pui
  • 6-7 cartofi albi
  • condimente (oregano/cimbru/rozmarin)
  • 2 plicuri condimente Knor punga magica de cartofi rozmarin cu usturoi
  • ulei de masline
  • Sos:
  • 1/2 tub mustar cu miere in compozitie
  • zeama de la 2 lamai
  • 200 ml ulei de masline (eu am pus la ochi) 
  • 1 lingura jumatate de miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi in sos de mustar cu miere:

Taiem cartofii cubulete, ii amestecam cu 1 plic de condimente Knor si ii asezam in tava, dupa care ne apucam de sos.
Al 2-lea plic de Knor il amestecam cu putin ulei de masline si ungem pieptul de pui.
Intr-un recipient, punem mustarul cu zeama de lamaie,uleiul de masline si mierea si le mixam cu un blender. Dupa ce se omogenizeaza sosul, turnam jumatate din cantitate peste cartofi, amestecam, asezam pietul deasupra si turnam celalata jumatate de sos deasupra. 😀

Punem in cuptor aproximativ 60-70 minute, depinde si de cuptorul folosit.
Produsul final, in urmatoarea poza. 😁😁

Sper sa folositi cu drag aceasta reteta si sa fie pe placul vostru.


Roxenne`s Kitchen va ureaza o zi minunata !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi in sos de mustar cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

RoxanaGeorgiana 1

06.11.2020, 16:19

Rocsi 1

10.11.2020, 20:29

Mmmm, ce imi place!

Lau 1

12.11.2020, 19:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paella