Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)

de jolygina in Pui, 12 Noi 2010 | 6932 vizualizari

 

ceva foarte rapid care nu necesita multa munca ,
despre vanilia olteneasca asa ii spunem noi la crema de usturoi cu smantana asa o alintam noi olteni care o prepara aproape la orice fel de mancare

 

INGREDIENTE

  • 300g aripioare de pui
  • 300g cartofi de prajit ,eu am folosit albi
  • condimende pentru pui
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri samantana
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi):

se curata cartofii si se condimenteaza ,la fel procedam si cu aripioarele. Daca doriti le puteti da si prin putin pesmet sa fie putin mai crocante si mai maronii cand sunt gata facute


Se dau la cuptor cam 30-45 min la foc moderat ,cam pana incep sa se rumeneasca


Intre timp pregatim usturoiul


Curatam usturoiul si il pisam bine pana devine ca o crema ,il mai frecam putin cu sare dupa care adaugam smantana si amestecam bine ,mai adaugam o lingura, doua cu apa si amestecam bine pana se omogenizeaza


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

BarbatLaCratita 1

19.11.2010, 00:11

E prima data cand aud de vanilia olteneasca Clar, merge la fix cu aripioarele astea

mamaieelena 1

19.11.2010, 16:44

o portie primesc si eu?o aripioara de pui dar si un obrajor de la Bumerang a ajuns mirosul pana aici de vanilie ,super

jolygina 1

21.11.2010, 22:40

multumesc doamna elena dam si 2 obrajori de bumerang ca avem de unde

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in unt cu cartofi la cuptor