Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)

de jolygina in Pui, 12 Noi 2010 | 8070 vizualizari

 

ceva foarte rapid care nu necesita multa munca ,
despre vanilia olteneasca asa ii spunem noi la crema de usturoi cu smantana asa o alintam noi olteni care o prepara aproape la orice fel de mancare

 

INGREDIENTE

  • 300g aripioare de pui
  • 300g cartofi de prajit ,eu am folosit albi
  • condimende pentru pui
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri samantana
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi):

se curata cartofii si se condimenteaza ,la fel procedam si cu aripioarele. Daca doriti le puteti da si prin putin pesmet sa fie putin mai crocante si mai maronii cand sunt gata facute

Se dau la cuptor cam 30-45 min la foc moderat ,cam pana incep sa se rumeneasca

Intre timp pregatim usturoiul

Curatam usturoiul si il pisam bine pana devine ca o crema ,il mai frecam putin cu sare dupa care adaugam smantana si amestecam bine ,mai adaugam o lingura, doua cu apa si amestecam bine pana se omogenizeaza

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

BarbatLaCratita 1

19.11.2010, 00:11

E prima data cand aud de vanilia olteneasca Clar, merge la fix cu aripioarele astea

mamaieelena 1

19.11.2010, 16:44

o portie primesc si eu?o aripioara de pui dar si un obrajor de la Bumerang a ajuns mirosul pana aici de vanilie ,super

jolygina 1

21.11.2010, 22:40

multumesc doamna elena dam si 2 obrajori de bumerang ca avem de unde

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpite de pui picante in vas de ceramica la cuptor cu cartofi noi la ceaun