Piept de pui cu crema de branza si foietaj

de La Ancuta in Pui, 3 Feb 2011 | 3901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 jumatati de piept de pui
  • 1 cutie crema de branza cu verdeturi
  • cimbru
  • cateva masline fara sambrui (optional)
  • 12 felii de bacon
  • 2 pachete aluat foietaj
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu crema de branza si foietaj:

Spalam carnea si o uscam cu un servet.


Crema de branza o amestecam cu cimbrul uscat si cu masline taiate bucatele.


Taiem la fiecare bucata de carne cate un buzunar pe lungime. Condimentam apoi carnea cu sare si piper si umplem buzunarul cu o lingura de crema de branza.


Infasuram apoi carnea in bacon. Eu am folosit 2 felii la fiecare bucata de piept.


Aluatul dezghetat il tintindem pe masa de lucru si il taiem patrate destul de mari (atat cat sa poata fi invelita cate o bucata de carne).


Invelim fiecare piept de pui in aluat si lipim bine marginile.


Punem pachetelele in tava tapetata cu hartie de copt (eu am pus in tava unsa cu ulei)


Ungem deasupra cu ou batut.


Coacem in cuptorul incins, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos.


Noi am mancat cu o garnitura de cartofi cu mustar si salata Coleslaw.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu crema de branza si foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

04.02.2011, 23:48

Oooo ce bun si cum arata!

La Ancuta 1

05.02.2011, 00:53

Ruxy multumesc

Adinacarla 1

05.02.2011, 01:12

la favorite cu ea...ca e pe gustul meu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitele umplute la cuptor