Piept de pui cu ghimbir si sos chili

de T I M E A in Pui, 11 Mai 2012 | 3105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • - 500 gr piept de pui
  • - 2 cepe
  • - 5 catei de usturoi
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 1/2 ardei verde
  • - zeama de la o jumatate de lamaie
  • - 1 lingurita rasa ghimbir macinat
  • - 4-5 lingurite sos chili
  • - oregano
  • - roinita
  • - sare si piper
  • - 50 gr ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ghimbir si sos chili:

Taiem pieptul de pui in fasii si prajim in ulei de masline pe ambele parti. Prajim in doua ture pentru ca nu incape pe fundul wok-ului toata carnea.

Scoatem apoi carnea intr-un bol.

Taiem legumele felii si prajim in acelasi ulei in care am prajit puiul.

Cand ceapa capata o culoare aurie adaugam si pieptul de pui.

Intr-o cana punem pe jumatate apa si amestecam in ea praful de ghimbir, sarea, piperul. sucul de lamaie si sosul chili.

Turnam in wok, adaugam si ierburile tocate si lasam sa fiarba aprox 15 minute.

Va asigur ca e o mancare deliciosa, aromata, usor de facut si sanatoasa.

Se poate servi spre exemplu cu piure de cartofi.

Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ghimbir si sos chili" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

DinDragostePentruGatit 1

14.05.2012, 14:07

Deliciu, cu siguranta...

Alinutza80 1

14.05.2012, 14:21

bun

T I M E A 1

14.05.2012, 19:18

da fetelor, mie imi place tare mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!