Pulpe de pui cu cartofi

de cati in Pui, 2 Feb 2011 | 2407 vizualizari

 

O reteta simpla si buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui 
  • 1 kg de cartofi
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate plus o cana de apa
  • sare sau delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi:

Se spala pulpele si se pun deoparte.


Se curata cartofii de coaja si se taie in felii de grosimea degetului.


Se curata usturoiul si se taie felii.


Se pun pulpele in tava ,intr-o parte.


In cealalta parte se pun cartofii.


Se presara feliile de usturoi.


Se amesteca apa cu pasta de tomate si se toarna peste pui si cartofi.


Se presara cu sare sau delicat.


Se da la cuptor si din cand in cand se pune apa cu pasta de tomate peste pulpe.


Cartofii se pot amesteca.


Daca mai trebuie apa se mai poate adauga.


E gata cand sunt rumenite pulpele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

zaharia_mihaela2005 1

02.02.2011, 22:07

ai dreptate simplu si gustos

cati 1

03.02.2011, 14:33

multumesc pentru aprecieri

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:46

cel mai mult imi plac retetele simple si gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)