Piept de pui cu mere si stafide

de alldaycooking in Pui, 19 Dec 2011 | 3957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 30 gr stafide
  • 1 mar mare
  • scortisoara
  • nucsoara
  • ghimbir
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mere si stafide:

Pieptul de pui l-am pus intr-o tava ceramica cu o cana de apa si l-am introdus in cuptor la 250 de grade Celsius. Cand a inceput sa se rumeneasca am intors carnea, de o parte si alta am pus stafidele, am presarat condimentele si am acoperit cu felii de mere. Am pus un capac peste tava si am introdus-o in cuptorul la care am redus temperatura cuptorului la 200 grade Celsius. Am lasat sa se coaca inca 30 de minute, apoi am luat jos capacul si am lasat in cuptor sa se rumeneasca putin carnita.

Impreuna cu piure de cartofi a fost o meniu foarte reusit pentru o zi de duminica!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mere si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

alldaycooking 1

20.12.2011, 08:25

Multumesc frumos! Mie imi plac foarte mult merele la friptura de pui.

Cris2711 1

20.12.2011, 21:14

super

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu ardei agro-dolce