Piept de pui cu mere si stafide

de alldaycooking in Pui, 19 Dec 2011 | 1875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 30 gr stafide
  • 1 mar mare
  • scortisoara
  • nucsoara
  • ghimbir
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mere si stafide:

Pieptul de pui l-am pus intr-o tava ceramica cu o cana de apa si l-am introdus in cuptor la 250 de grade Celsius. Cand a inceput sa se rumeneasca am intors carnea, de o parte si alta am pus stafidele, am presarat condimentele si am acoperit cu felii de mere. Am pus un capac peste tava si am introdus-o in cuptorul la care am redus temperatura cuptorului la 200 grade Celsius. Am lasat sa se coaca inca 30 de minute, apoi am luat jos capacul si am lasat in cuptor sa se rumeneasca putin carnita.


Impreuna cu piure de cartofi a fost o meniu foarte reusit pentru o zi de duminica!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mere si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

alldaycooking 1

20.12.2011, 08:25

Multumesc frumos! Mie imi plac foarte mult merele la friptura de pui.

Cris2711 1

20.12.2011, 21:14

super

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciocanele de pui