Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 9 Noi 2016 | 2325 vizualizari

 

O reteta super delicioasa,vazusem un video cu reteta,vi-o recomand cu drag

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 mozzarella
  • 1 rosie
  • frunze proaspete de busuioc
  • vegeta/turmeric/piper
  • putin ulei de masline.
  • 3-4 linguri de smantana
  • 2-3 lingurite sos de pesto
  • 2-3 linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor:

Pieptul de pui se unge cu ulei de masline,se condimenteaza,se acopera si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider.


Se scot bucatiile de pui,se taie in doua,se cresteaza pe toata suprafata si incepem sa adaugam felii de mozzarella si felii de rosii.


Frunzele de busuioc se pun peste tot unde am crestat.


Intr-o tava punem smantana,sosul pesto si parmezanul ras si amestecam usor.


Deasupra punem bucatiile de pui,se presara parmezan ras deasupra(daca doriti) si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.


Se serveste cu salata de sfecla rosie sau orice alta salata sau garnitura doriti.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

-Licurici- 1

12.11.2016, 17:58

Ce bunatate!

noiinbucatarie 1

12.11.2016, 19:27

Bya Ralu 1

12.11.2016, 21:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui condimentate