Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 9 Noi 2016 | 13581 vizualizari

 

O reteta super delicioasa,vazusem un video cu reteta,vi-o recomand cu drag

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 mozzarella
  • 1 rosie
  • frunze proaspete de busuioc
  • vegeta/turmeric/piper
  • putin ulei de masline.
  • 3-4 linguri de smantana
  • 2-3 lingurite sos de pesto
  • 2-3 linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor:

Pieptul de pui se unge cu ulei de masline,se condimenteaza,se acopera si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider.

Se scot bucatiile de pui,se taie in doua,se cresteaza pe toata suprafata si incepem sa adaugam felii de mozzarella si felii de rosii.

Frunzele de busuioc se pun peste tot unde am crestat.

Intr-o tava punem smantana,sosul pesto si parmezanul ras si amestecam usor.

Deasupra punem bucatiile de pui,se presara parmezan ras deasupra(daca doriti) si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.

Se serveste cu salata de sfecla rosie sau orice alta salata sau garnitura doriti.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

-Licurici- 1

12.11.2016, 17:58

Ce bunatate!

Rahela Velicu 1

12.11.2016, 19:27

Bya Ralu 1

12.11.2016, 21:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla