Piept de pui cu smantana la cuptor

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2010 | 8961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 borcan ciuperci intregi 350 gr
  • 1 borcan 400 gr smantana mai groasa
  • 1 lingura faina
  • apa
  • vegeta
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana la cuptor:

Pieptul de pui (fara piele) se spala bine si se taie pe lun bucati mai groase.


se condimenteaza cu piper si vegeta si se pune intr-o cratita.


faina se desface in putina apa si se da printr-o strecuratoare intr-o farfurie.


peste ,in aceasta farfurie, se rastoarna si smantana si se mai pune o canita de apa,piper si vegeta.


ciupercile se spala bine si se taie felii si se pun in farfurie peste amestecul de smantana.


aceste amestec il turnati peste pui.


cratita o dati la cuptorul incins pana e gata puiul(incercati cu furculita....in maxim 1 ora e gata)


patrunjelul se spala si se toaca marunt.


se pune in farfurie mancare de pui iar peste presarati patrunjel tocat.


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.04.2010, 17:58

ela si eu faceam inainte cu maggi dar am renuntat...te inteleg ina nici eu nu mananc smantana decat foarte rar...multumesc

madi_marin 1

14.04.2010, 18:58

pui, ciuperci, smantana....... o combinatie super delicioasa....

ionix 1

14.04.2010, 21:33

cu siguranta delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu ciuperci