Piept de pui cu sos de citrice si miere

de Miha in Pui, 30 Mai 2010 | 2358 vizualizari

 

pentru o singura persoana...pentru mine adica :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui, cca 100 g
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita miere
  • coaja rasa si sucul de la 1/2 lamaie
  • coaja rasa si sucul de la 1/2 portocala
  • sare si piper boabe
  • 100 g orez
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de citrice si miere:

Ceapa taiata solzisori se caleste intr-o tigaie in unt, impreuna cu usturoiul tocat, pana se inmoaie. Nu trebuie sa se rumeneasca. Se scot din tigaie si se pun deoparte.


Se pune pieptul de pui si se prajeste usor, pe ambele parti.


Sucurile de citrice se amesteca cu mierea si coaja rasa. Se omogenizeaza si se toarna in tigaie peste carne. Se adauga ceapa pusa deoparte si se sareaza si pipereaza dupa gust. Se mai fierbe cateva minute, amestecand continuu.


Orezul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare.


Se serveste cald.


Sursa , demna de toata increderea :)



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de citrice si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

30.05.2010, 16:19

buna introducerea ).doar pe danut l-as putea in convinge..ca-n rest ..8-} )

Sidy 1

30.05.2010, 16:24

Ce te mai rasfeti Miha !
Felicitari si 5 furculite pentru meniul ce ti-l-ai facut pentru azi...

mena29 1

02.06.2010, 15:07

Noua ne place foarte mult carnea de pui si sigur o sa incerc si eu reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu carne de pui si mamaliguta