Piept de pui cu sos de dovleac copt

de vero_closca in Pui, 10 Oct 2010 | 5456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui degresat si dezosat
  • 1 dovleac mai mic(eu am folosit din cel dub forma de para)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de dovleac copt:

speli legumele si carnea,le cureti si le usuci cu un servet.tai dovleacul in doua ,il cureti de seminte si-l pui intr-o tava cu taietura in jos.il intepi din loc in loc cu furculita si-l dai la cuptor pt 45 minute(pana se inmoaie).


pui la fiert pieptul de pui impreuna cu legumele intregi si un praf de sare.


intr-o tigaie pui la calit cateii de usturoi usor zdrobiti impreuna cu uleiul de masline ,apoi adaugi pulpa de dovleac si calesti impreuna cam 5 minute.pasezi apoi cu blenderul si subtiezi sosul cu supa in care a fiert pieptul.condimentezi cu sare si piper si servesti alaturi de pieptul de pui.


pofta mare!


Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Miha 1

11.10.2010, 00:36

Zic si eu ca Dia...interesant!

Corinuta 1

11.10.2010, 11:57

elena1988 1

08.02.2011, 13:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi in sos de rosii cu vin