Piept de pui cu sos de dovleac copt

de vero_closca in Pui, 10 Oct 2010 | 3709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui degresat si dezosat
  • 1 dovleac mai mic(eu am folosit din cel dub forma de para)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de dovleac copt:

speli legumele si carnea,le cureti si le usuci cu un servet.tai dovleacul in doua ,il cureti de seminte si-l pui intr-o tava cu taietura in jos.il intepi din loc in loc cu furculita si-l dai la cuptor pt 45 minute(pana se inmoaie).


pui la fiert pieptul de pui impreuna cu legumele intregi si un praf de sare.


intr-o tigaie pui la calit cateii de usturoi usor zdrobiti impreuna cu uleiul de masline ,apoi adaugi pulpa de dovleac si calesti impreuna cam 5 minute.pasezi apoi cu blenderul si subtiezi sosul cu supa in care a fiert pieptul.condimentezi cu sare si piper si servesti alaturi de pieptul de pui.


pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Miha 1

11.10.2010, 00:36

Zic si eu ca Dia...interesant!

Corinuta 1

11.10.2010, 11:57

elena1988 1

08.02.2011, 13:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu galuste