Piept de pui cu sos de portocale

de tarasmariana in Pui, 3 Iul 2014 | 5194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui
  • 100 g de faina
  • 50 g de unt
  • Sare
  • Piper
  • Sos :
  • 1 ceapa
  • 200 ml de apa
  • 1 portocala jumatate
  • 1 lamaie
  • 1 lingura de ketchup
  • Sare
  • 1 lingurita curry
  • 2 linguri de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de portocale:

Intr-un bol punem faina, sarea, piperul si amestecam. Se tavaleste carnea in faina si se pune intr-o tigaie incinsa cu unt si rumenim carnea pe ambele parti. Luam o tava, o tapetam cu hartie de copt, punem carnea in tava si o bagam la cuptor incins pentru 15 minute.

Prepararea sosului : 

Taiem ceapa marunt si o calim in tigaia in care am rumenit carnea si adaugam putin ulei de masline. Calim ceapa 2 minute, adaugam o lingura de faina, ketchup, curry, amestecam si adaugam cate putina apa fierbinte. Se adauga sucul de portocale, 1 lingurita de lamaie si lasam pana da in clocot. Dupa aceea diminuam flacara si lasam sosul pana se ingroasa. Scoatem carnea din cuptor si turnam 2 linguri de sos peste fiecare bucata de carne, si mai dam la cuptor pentru inca 5 minute. Se serveste cu cartofi natur.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui asiatic cu susan negru