Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
se spala si se usuca fileurile de piept de pui,se condimenteaza cu sare si piper,se ung cu ulei de masline si se frig pe grill sau intr-o tigaie.
spanacul se spala si se pune la inabusit intr-o cratita cu 2-3 linguri de apa si acoperit cu un capac pt 5-10 minute.apoi se scurge si se pune sa se caleasca intr-o tigaie in 100g unt.dupa 5 minute se stinge cu sucul de la 2 portocale,se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa scada putin.
celelalte 2 portocale se taie felii subtiri si se aseaza in 4 farfurii.deasupra feliilor de portocale se aseaza pieptul de pui ,apoi spanacul.desi pare putin ciudata aceasta combinatie,preparatul este delicios!!! pofta mare!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult