Piept de pui in sos de rosii

de Corinuta in Pui, 28 Apr 2011 | 27827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 conserva de rosii 
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare,piper macinat
  • verdeata tocata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de rosii:

Ceapa, morcovul, ardeiul, se curata, se spala si se taie cubulete respectiv rondele. Se pun la calit in uleiul incins. Se adauga busuiocul si se amesteca bine.

Se taie pieptul de pui cuburi si se adauga peste legume. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea se adauga si rosiile din conserva si putina apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba 20-25 de minute.

La sfarsit se presara verdeata tocata si se ia de pe foc. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu sos de mozzarella