Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar

de nico15 in Pui, 4 Oct 2011 | 2326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui (300-400 g)
  • 2-4 gelii de bacon
  • 2 frunze de busuioc
  • 3 linguri de mustar
  • ½ ceasca de smantana lichida
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100-150 g morcovi si mazare congelata  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar:

Intr-o tigaie puneti ulei si incalziti-l la temperatura potrivita, adaugati pieptul de pui si prajiti-l cate 2 minute pe fiecare parte, dupa care il scoate-ti din tigaie, pe pieptul de pui puneti cate o frunza de busuioc si il veti infasura in bucatile de bacon introducandu-le pentru inca 1-2 minute.


Vom lua amestecul de legume(morcovi si mazare) care in prealabil s-a dezghetat si vom introduce legumele in vasul pe care il vom introduce la cuptor, in acest vas adaugam putin ulei de masline punem pieptul de pui si legumele, dupa maxim 5 minute adaugam si o ceasca de apa, saram si piperam si lasam 20 de minute la cuptor.


Vom servi cu sos de mustar preparatul nostru:


3 linguri de mustar se amesteca cu smantana lichida si 100 ml de concentrat lichid pe foc, daca va place dressingul mai vascos puneti mai putin concentrat lichid de pui. Acesta va acompania preparatul nostru.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MIUTA 1

05.10.2011, 11:02

Imi place

MotanLaOale 1

05.10.2011, 12:30

bun bun

alinutzika 1

05.10.2011, 21:48

f bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la capac cu mujdei de usturoi si piept de pui