Snitele de pui in crusta de cartofi la cuptor

de Rocsi in Pui, 30 Aug 2012 | 2864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 200 gr smantana
  • 4-5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita marar uscat
  • 1 varf de cutit busuioc uscat
  • 50 gr unt
  • faina pentru tavalit puiul
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de cartofi la cuptor:

Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet

Il taiem bucati subtirele pentru a nu mai le bate cu ciocanul de snitele, le condimentam cu sare si piper.

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii dam pe razatoarea mica.

Zeama ce o lasa o stoarcem bine.

Intr-un bol mixam ouale cu smantana.

Adaugam cartofii, sare, piper, boia de ardei,mararul si busuiocul.

Amestecam cu o lingura toate ingrdientele.

Punem hartie de copt intr-o tava si o ungem cu unt.

Pe o farfurie turnam putina faina alba.

Trecem fiecare bucata de pui prin faina, apoi prin amestecul de cartofi si le asezam in tava.


Le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.

Cand prind o crusta aurie inseamna ca sunt facute( putem incerca cu o scobitoare puiul sa vedem daca este bine patuns).

Le scoatem la racorit si servim.

Sa aveti pofta!


Sursa de inspiratie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Rocsi 1

30.08.2012, 23:41

Am vazut Ana si ma bucur din suflet ca ai incercat reteta, dar mai ales ca ti-a placut

RoXx 1

02.10.2012, 16:38

wow cred ca e super bun am sa incerc

Rocsi 1

02.10.2012, 22:08

Da sunt foarte gustoase!Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui la dry cooker