Snitele de pui in crusta de cartofi la cuptor

de Rocsi in Pui, 30 Aug 2012 | 2683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 200 gr smantana
  • 4-5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita marar uscat
  • 1 varf de cutit busuioc uscat
  • 50 gr unt
  • faina pentru tavalit puiul
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de cartofi la cuptor:

Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet

Il taiem bucati subtirele pentru a nu mai le bate cu ciocanul de snitele, le condimentam cu sare si piper.

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii dam pe razatoarea mica.

Zeama ce o lasa o stoarcem bine.

Intr-un bol mixam ouale cu smantana.

Adaugam cartofii, sare, piper, boia de ardei,mararul si busuiocul.

Amestecam cu o lingura toate ingrdientele.

Punem hartie de copt intr-o tava si o ungem cu unt.

Pe o farfurie turnam putina faina alba.

Trecem fiecare bucata de pui prin faina, apoi prin amestecul de cartofi si le asezam in tava.


Le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.

Cand prind o crusta aurie inseamna ca sunt facute( putem incerca cu o scobitoare puiul sa vedem daca este bine patuns).

Le scoatem la racorit si servim.

Sa aveti pofta!


Sursa de inspiratie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Rocsi 1

30.08.2012, 23:41

Am vazut Ana si ma bucur din suflet ca ai incercat reteta, dar mai ales ca ti-a placut

RoXx 1

02.10.2012, 16:38

wow cred ca e super bun am sa incerc

Rocsi 1

02.10.2012, 22:08

Da sunt foarte gustoase!Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui la dry cooker