Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O mancarica usoara si gustoasa.
Se curata si se toaca ceapa.
Ardeiul se toaca cubulete.
Intr-o cratita se pune uleiul. Se pun bucatile de pui. Se adauga 1 cana cu apa. Se acopera cratita cu capac. Se fierbe inabusit.
Se poate adauga din cand in cand cate o cescuta de apa daca observam ca a scazut apa.
Dupa 20-30 de minute se adauga ceapa si se amesteca usor. Se pune capacul.
Dupa 2-3 minute se adauga ardeiul. Dupa alte cateva minute, dupa ce ardeiul s-a inmuiat putin, se adauga mazarea. Se mai adauga apa.
Se adauga sarea. Se mai lasa sa fiarba 5 - 10 minute. Se adauga rosiile pasate. Se amesteca usor si se lasa sa mai fiarba inca 5 minute cu capacul acoperit.
Se opreste focul. Se adauga mararul. Se amesteca usor.Se pune capacul si se mai lasa cateva minute pana se mai racoreste putin.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult