Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii

de lia maria in Pui, 11 Sep 2013 | 1606 vizualizari

 

Simplu, usor de facut, rapid si foarte gustos ! Va recomand cu drag sa incercati reteta .

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui dezosat si fara piele
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 rosie mare
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri lapte sau smantana pt gatit
  • 2 linguri ulei
  • ½  lingurita sare
  • ½  lingurita piper macinat
  • ½  lingurita oregano
  • ½ lingurita boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii:

Spalam ciupercile si le taiem felii. Curatam usturoiul si-l tocam. Incingem o lingura de ulei intr-o cratita, adaugam ciupercile si usturoiul, amestecam si lasam la foc mic sa se soteze. In prima faza ciupercile isi vor lasa apa, dar pe masura ce se soteaza, aceasta se va evapora. Acum este momentul sa adaugam laptele si sa asezonam cu sare si piper. Mai lasam pe foc cateva minute, pana se evapora si laptele apoi luam de pe foc.


Pieptul de pui il batem putin (sub o folie) presaram peste el boia de ardei iute sau dulce, dupa preferinta si-l punem in tigaia de gratar incinsa in prealabil si in care am pus restul de ulei.


Prajim pieptul pe ambele parti sic and acesta este gat ail scoatem pe un platou. In aceiasi tigaie punem rosia taiata in felii mai groase si presaram deasupra oregano si sare. Lasam 2-3 minute la prajit, pe fiecare parte dupa care le scoatem pe un platou.


Impartim ciupercile si rosiile pe doua farfurii impreuna cu o bucata de gratar, presaram deasupra cu putin oregano si servim.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

laura_n 1

12.09.2013, 14:56

tot as manca de acolo, tot!

Corinuta 1

12.09.2013, 15:28

Vaaaiii ce bine arata! Toate imi plac!

Lia_ 1

12.09.2013, 15:32

foarte-foarte bun ... mmmmmm...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de Pui la Gratar cu Sos Gorgonzola (Reteta Video)