Piept de pui la gratar cu piure

de Alexandra Burz in Pui, 28 Iul 2013 | 2706 vizualizari

 

simplu si sanatos :)

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de pui dezosat
  • 400-500 gr cartofi
  • 200 ml lapte
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • busuioc pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu piure:

Pieptul de pui se taie in 4 bucati de aproximativ 150 gr / bucata


Se condimenteaza cu sare si piper


Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare pentru 20 minute


Pieptul de pui se pune pe gratar pentru 15 minute, intorcandu-se de pe o parte pe alta din cand in cand


Cartofii fierti se scurg de apa


Se mixeaza impreuna cu laptele, untul si se mai adauga sare dupa gust daca mai este nevoie


Se aseaza pe farfurie pireul si pieptul de pui, decorandu-se cu busuioc


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu piure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

28.07.2013, 18:01

Piept de pui la gratar am servit si noi asta seara cu cartofi trasi in unt. Tare bun

MotanLaOale 1

28.07.2013, 18:20

Alexandra Burz 1

28.07.2013, 19:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos rosu