Piept de pui la grill cu rosii si spanac

de Irina in Pui, 19 Aug 2015 | 2021 vizualizari

 

Din categoria retetelor rapid de preparat, inspirata de Jamie Oliver, gata in mai putin de jumatate de ora, servita direct pe blatul de lemn, atat de simplu si de bun!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • sare de Himalaya
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • rozmarin proaspat
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
  • rosii cherry
  • baby spanac pentru garnitura de salata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la grill cu rosii si spanac:

Am asezat cele doua bucati de piept de pui pe hartie de copt, am presarat peste ele sare, seminte de fenicul, piper proaspat rasnit si rozmarin. Am acoperit cu o alta bucata de hartie de copt si am batut nitel pieptul de pui.


Am asezat bucatile de pui in tigaia grill incinsa, avand grija sa le intorc de pe o parte pe cealalta in asa fel incat sa se rumeneasca usor.


Cand pieptul de pui e aproape gata am adaugat cateii de usturoi sfaramati cu lama cutitului si rosiile cherry taiate in jumatate.


Am servit puiul simplu, pe un blat de lemn, alaturi de o salata preparata din spanac proaspat, rosii cherry, putin ulei de masline si crema balsamica.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la grill cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Xandrinne 1

21.08.2015, 22:33

mihaelar63 1

27.08.2015, 00:20

Super arata !!!

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Kievskaia