Ficatei de pui cu cartofi noi

de delia64 in Pui, 31 Mai 2014 | 31917 vizualizari

 

Rapid de facut si foarte gustos .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ficatei
  • 50 ml. ulei
  • sare
  • piper
  • 1 kg. cartofi noi
  • 150 ml. ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu cartofi noi:

Se spala ficateii si se lasa la scurs .


Punem uleiul la incins intr-o tigaie , adaugam si ficateii , acoperim cu un capac si lasam la foc mic aproximativ 10 minute .


Intoarcem pe cealalta parte ficateii si mai lasam pana se rumenesc .


La final condimentam cu sare si piper dupa gust .


Se servesc calduti cu garnitura dorita .


Cartofii se spala si se taie felii.


Se pune uleiul la incins , se pun si cartofii si se lasa la prajit sub capac .


Dupa 15 minute se intorc si pe cealalta parte sa se rumeneasca .


Se codimenteaza cu sare dupa gust .


Noi am servit cu ficatei si ardei copt .


Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Cartofii noi nu se curata de coaja .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

delia64 1

02.06.2014, 17:32

laura-n

raluca93 1

03.06.2014, 14:02

hmm .. ce bine arata . fac si eu maine

delia64 1

03.06.2014, 22:44

raluca93

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)