Sambata e o zi plina de treaba, mai ales toamna, cu toate zacustile, ghiveciurile si muraturile :P Asa ca am facut mancare pe fuuga :)
Cartofii se taie cubulete mici, se condimenteaza cu sare, piper, boia si ulei de masline si se aseaza intr-o tava pentru cuptor.
Puiul se sareaza, se pipereaza si se condimenteaza cu oregano si se aseaza peste cartofi.
Tava se da la cuptor la 200C pentru cca 25min, pana cand cartofii devin aurii si carnea se rumeneste bine.
1
Noi am sevit cu salata de castraveti, rosii si ardei kapia.
2
Nici rozmarinul nu strica in condimentarea cartofilor.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro