Piept de pui pe pat de varza murata

de Rocsi in Pui, 7 Apr 2011 | 4232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii decojite in suc propriu
  • sare
  • piper
  • marar
  • 2 linguri ulei
  • 1 piept de pus fara os si piele
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingurita unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de varza murata:

Intai de toate scoateti varza cu o seara inainte(eu fac asta pentru ca nu mananc prea sarat).


apoi rand pe rand pregatim legumele:


morcovul il radem si il taiem cubulete mici.


ceapa o curatam si o taiem marunt.


rosiile le tocam.


varza o scurgem bine de apa si o tocam.


intr-o oala punem putin ulei.


adaugam ceapa,morcovul si rosiile si le lasam 1 minut in ulei.


apoi punem varza si 1-2 cani apa fierbinte.


condimentam cu sare,piper si putin marar si o lasam sa fiarba cam 15 minute la foc potrivit.


pieptul de pui il spalam si il scurgem de surplusul de apa.


il taiem in 4 sau 6 bucati si il batem cu ciocanul de snitele ,dar foarte putin.


il ungem cu unt topit pe ambele parti.


condimentam bucatile de carne cu sare,piper si boia de ardei.


incingem un grill si punem puiul acolo 2 minute pe o parte, si 2 min pe cealalta parte.


dupa ce varza a fiert cam 15 minute oprin aragazul.


luam un vas yena,sau unul de ceramica .


turnam varza acolo.


deasupra punem bucatile de pui.


nivelam bine si dam vasul in cuptor,la o temperatura potrivita,pana ce varza si puiul sunt bine facute.


pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe pat de varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

kamy 1

10.04.2011, 18:35

ce-mi place

Rocsi 1

11.04.2011, 11:56

kamy

adry88 1

21.05.2011, 11:59

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui cu salata de hrean si sfecla rosie