Piept de pui si cartofi cu sos de curry

de adela1981 in Pui, 6 Mar 2012 | 1383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara os (400-500 gr)
  • 1 kg de cartofi
  • sare,
  • piper
  • frunze de patrunjel
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingura sos de curry ( de buna calitate)
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui si cartofi cu sos de curry:

Piptul de pui se taie bucatele si se pune intr-un vas, se sareaza (nu foarte mult) si se pipereaza, adaugam o lingura de sos curry si coaja rasa de lamaie. Se amesteca foarte bine si se lasa la rece.


Intre timp curatam cartofii, ii spalam si ii taiem dupa preferinta ( cartofii mei erau destul de maruntei si i-am taiat in doua sau i-am lasat intregi ) se aseaza intr-un vas termorezistent si se presara cu patrunjel verde tocat ( cat doriti, eu am pus 3 fire). Se scoate carnea de la rece se aseaza peste cartofi, stropim cu uleiul de masline si asezam o bucata de staniol.


Coacem in cuptorul incalzit 30 min, apoi luam folia si mai lasam 15-20 min (depinde de cuptorul fiecaruia)


Mie imi place mancarea picanta si i-am servit alaturi de ardei iute in otet si cu patrunjel proaspat tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui si cartofi cu sos de curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Sim0na 1

06.03.2012, 21:41

Interesanta combinatie...

Angelina_Elena 1

06.03.2012, 22:02

imi place cum arata

mamaieelena 1

07.03.2012, 09:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu garnitura de cartofi la aburi