Piept de pui si dovlecel la tigaie grill

de Valclaudia in Pui, 18 Sep 2013 | 4312 vizualizari

 

O cina rapida, usoara si foarte gustoasa,..... mai ales daca-i si Ceva Fin prin farfurie! ;) :)) :))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 bucata piept de pui
  • 1/2 dovlecel
  • cateva lingurite crema de branza Ceva Fin cu smantana
  • sare aromata cu verdeturi si piper dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui si dovlecel la tigaie grill:

Pieptul de pui se spala si se feliaza dupa preferita.

Dovlecelul se spala, se curta de coaja si se sareaza. Il lasam cca 10 min. intr-o strecuratoare sa-si lase apa. Dupa acest timp asezam feliile de dovlecel intr-o tigaie tip grill si le coacem pe ambele parti.

Pipetul de pui se condimenteaza apoi se prajeste in tigaie tip grill pana se patrunde.

Servim cu Ceva Fin! ;) Absolut delicios...

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui si dovlecel la tigaie grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (14)

ianculubita 1

19.09.2013, 09:42

_Alina_ 1

19.09.2013, 10:05

O combinatie perfecta. Vin si eu la o portie.

Rocsi 1

19.09.2013, 13:43

Bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pane umplut cu cascaval