Piept de pui umplut a la Gaby

de MotanLaOale in Pui, 27 Apr 2015 | 15311 vizualizari

 

Preluat de la Gaby_d, usor de facut si foarte, foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui (550g)
  • 50g costita afumata
  • 50g cascaval
  • oregano
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut a la Gaby:

Pieptul de pui se curata, se spala bine si se usuca intr-un servet.


Costita se taie bastonase si se caleste 5 minute intr-o tigaie.


Se scoate pe servetel absorbant.


Cascavalul se radepe razatoarea mare.


Pieptul se desface in cele doua jumatati si fiecare jumatate se taie in doua, nu de tot, ci doar sa dublam suprafata bucatii.


Se bate putin cu ciocanul de snitele.


Fiecare bucata se presara cu sare, piper si oregano.


Pe jumatate din suprafata se pune cascaval si bucatile de costita prajite.


Se pune deasupra jumatatea goala si se preseaza usor.


Eu ca sa fiu mai sigur am prins marginile cu niste ace facute pentru asa ceva.


Se pun in tigaia gril incinsa si unsa cu unt.


Se presara cu boia de ardei.


Se rumeneste frumos pe ambele parti.


Cand este gata se scot acele de prindere.


Se servesc cu garnitura si salata dorita.


Eu am facut pireu de cartofi si cu castraveti acri.


Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si boia de ardei iute.

2

Se poate condimenta cu ce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut a la Gaby" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

27.04.2015, 22:41

Multumesc

Panacris 1

05.05.2015, 09:20

P.S. Vroiam sa spun si eu ca Dia

MotanLaOale 1

05.05.2015, 10:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut