Piept de pui umplut a la Gaby

de MotanLaOale in Pui, 27 Apr 2015 | 12499 vizualizari

 

Preluat de la Gaby_d, usor de facut si foarte, foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui (550g)
  • 50g costita afumata
  • 50g cascaval
  • oregano
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut a la Gaby:

Pieptul de pui se curata, se spala bine si se usuca intr-un servet.

Costita se taie bastonase si se caleste 5 minute intr-o tigaie.

Se scoate pe servetel absorbant.

Cascavalul se radepe razatoarea mare.

Pieptul se desface in cele doua jumatati si fiecare jumatate se taie in doua, nu de tot, ci doar sa dublam suprafata bucatii.

Se bate putin cu ciocanul de snitele.

Fiecare bucata se presara cu sare, piper si oregano.

Pe jumatate din suprafata se pune cascaval si bucatile de costita prajite.

Se pune deasupra jumatatea goala si se preseaza usor.

Eu ca sa fiu mai sigur am prins marginile cu niste ace facute pentru asa ceva.

Se pun in tigaia gril incinsa si unsa cu unt.

Se presara cu boia de ardei.

Se rumeneste frumos pe ambele parti.

Cand este gata se scot acele de prindere.

Se servesc cu garnitura si salata dorita.

Eu am facut pireu de cartofi si cu castraveti acri.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si boia de ardei iute.

2

Se poate condimenta cu ce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut a la Gaby" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

27.04.2015, 22:41

Multumesc

Panacris 1

05.05.2015, 09:20

P.S. Vroiam sa spun si eu ca Dia

MotanLaOale 1

05.05.2015, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L