Piept de pui umplut a la Gaby

de MotanLaOale in Pui, 27 Apr 2015 | 13359 vizualizari

 

Preluat de la Gaby_d, usor de facut si foarte, foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui (550g)
  • 50g costita afumata
  • 50g cascaval
  • oregano
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut a la Gaby:

Pieptul de pui se curata, se spala bine si se usuca intr-un servet.


Costita se taie bastonase si se caleste 5 minute intr-o tigaie.


Se scoate pe servetel absorbant.


Cascavalul se radepe razatoarea mare.


Pieptul se desface in cele doua jumatati si fiecare jumatate se taie in doua, nu de tot, ci doar sa dublam suprafata bucatii.


Se bate putin cu ciocanul de snitele.


Fiecare bucata se presara cu sare, piper si oregano.


Pe jumatate din suprafata se pune cascaval si bucatile de costita prajite.


Se pune deasupra jumatatea goala si se preseaza usor.


Eu ca sa fiu mai sigur am prins marginile cu niste ace facute pentru asa ceva.


Se pun in tigaia gril incinsa si unsa cu unt.


Se presara cu boia de ardei.


Se rumeneste frumos pe ambele parti.


Cand este gata se scot acele de prindere.


Se servesc cu garnitura si salata dorita.


Eu am facut pireu de cartofi si cu castraveti acri.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si boia de ardei iute.

2

Se poate condimenta cu ce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut a la Gaby" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

27.04.2015, 22:41

Multumesc

Panacris 1

05.05.2015, 09:20

P.S. Vroiam sa spun si eu ca Dia

MotanLaOale 1

05.05.2015, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval