Piept de purcel la tava

de babi5 in Porc, 9 Ian 2014 | 1824 vizualizari

 

Am dezghetat congelatorul azi de dimineata si am gasit printre altele si o bucata de piept de purcel, mai din toamna si am dat fuguta l-am feliat ,l-am condimentat l-am trintit inrt-o tava si gata cu el la cuptor .. ce a iesit veti vedea .. era bine incercat cu bere ca si coastele lui Cleo dar nu am avut .

 

INGREDIENTE

  • O bucata piept purcel (cca .1 kg. )
  • sare
  • piper
  • boia
  • 4-5 catei usturoi
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de purcel la tava:

Am feliat pieptul de porc in felii mai grosute l-am asezat intr-o tava l-am condimentat cu: sare ,piper si putina boia (pentru culoare).


Am zdrobit cateii de usturoi ,apoi am adaugat un pahar de 200 ml apa (fara grasime fiindca lasa pieptul ).Am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptorul incins la 200 grade .


Am lasat 40 min.


Inainte cu 10 min. de a fi gata am luat folia pentru a se rumeni frumos.


Gata taman bun pentru consum ..

 

TIPS-URI

1

Linga merge o garnitura de ce vreti voi:piure,varza calita,cartofi natur ,legume asortate ..

2

Muraturi sau salata merge bine

3

Si dupa, un pahar cu vin rosu demisec..

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de purcel la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

babi5 1

30.04.2014, 18:24

Multumesc Mokuska

marcela1979 1

30.04.2014, 18:34

vai ce bun si cum salivez eu aici

babi5 1

30.04.2014, 20:12

Multumesc marcela 1979 chiar este bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!