Piftele din piept de pui cu ciuperci si praz

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2014 | 4785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1/3 praz
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar
  • 2 oua
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper si condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele din piept de pui cu ciuperci si praz:

Se toaca ceapa,  prazul si se pun la calit in ulei. Ciupercile curatate le taiem cat de marunt dorim.  Dupa ce am calit ceapa si prazul punem o parte din marar si patrunjel, adaugam ciupercile si lasam compozitia pe foc pana se inmoaie toate si scade apa din ele .Pieptul de pui dat prin  masina de tocat se amesteca cu  cele doua oua batut, sare, piper, condimente plus restul de patrunjel si marar tocate. Dupa ce s-au racit ciupercile  le amestecam cu carnea  de pui si pesmetul. Lasam pentru 15 minute sa se intrepatrunda aromele  dupa care trecem la modelat si le punem la prajit.  Se pot servi reci sau calde cu garnitura sau diverse sosuri. 

Sunt delicioase si usor de facut

Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele din piept de pui cu ciuperci si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti