Piftele in sos cu cartofi fierti

de roxanamiti in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2011 | 4870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari ( una rosie si una alba),
  • 2 rosii,
  • 3 linguri de bulion,
  • 3 polonice de supa de pui( sau apa daca nu aveti),
  • 3 linguri ulei,
  • 1/2 kg. carne de pui,
  • patrunjel,
  • un ou,
  • un carnat afumat,
  • condimenete pt. carne,
  • 3 felii de paine,
  • o cana de lapte,
  • ulei pt. prajit,
  • faina,
  • 1/2 kg. de cartofi,
  • sare,
  • piper,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele in sos cu cartofi fierti:

tocam carnea si carnatul(fara piele) in robot. punem painea in lapte apoi o stoarcem bine si o adaugam peste carne impreuna cu patrujelul tocat, oul, condimentele pt. carne si amestecam bine,


cartofii ii punem la fiert in apa cu sare pt. 20 minute,


cepele le tocam si le punem cu 3 linguri de ulei la calit timp de 10 minute apoi adaugam rosiile( mai intai le curatim de coaja)cuburi,bulionul, supa, condimentam si lasam la foc mic mic pana facem piftelele,


punem uleiul la incalzit. facem piftelute, le trecem prin faina si le punem la prajit,


dupa ce le-am terminat pe toate de facut le punem in sos( mie mi au iesit 37 de piftele dar nu le am pus pe toate in sos) si lasam sa dea un clocot, intre timp sunt gata si cartofii,


la masa va rog!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele in sos cu cartofi fierti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

24.01.2011, 09:30

bine arata

ArianaBala 1

24.01.2011, 20:28

Care e diferenta dintre chftele si "piftele?!

aziz 1

24.01.2011, 20:46

chiftele,piftele,pirjoale=tot acolo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne