Piftelute cu sos de rosii (post)

de nadina73 in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 3720 vizualizari

 

CRED CA V-AM INEBUNIT CU PIFTELUTE...............SOTULUI MEI I PLAC TARE MULT ...............SI MIE LA FEL

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia
  • 1 kg cartofi
  • 2 feli de paine inmuiat in lapte de soia
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri delikat
  • putina vegeta naturala(reteta sylvia)
  • faina alba
  • pasta de tomate 1 cutie 800g
  • patrunjel verde
  • 3 linguri ulei de masline(ulei de care aveti)
  • 3 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos de rosii (post):

Se fierbe soia in apa cu delicat,dupa care se toaca


Cartofii se toaca(se razuiesc, cum doriti)


Painea se inmoaie in lapte de soia si se zdrobeste bine


Se ameteca toate impreuna soia,cartofii,patrunjelul verde,usturoiul pisat,paine inmuiata si se fac piftelute


Se prajesc in ulei


SOS:se pune uleiul intr-o carticioara se incinge bine apoi se pun 3 linguri de faina si se prajesc putin apoi se pune pasta de tomate si putina apa sa se fac un sos mai grosut nici forte gros ,dupa care se pun piftelutele in sos si se mai da doua clocote(se pun si 3 foi de dafin in sos)


La fel se pot face si cu carne piftelute nomale din carne si apoi in sos de rosi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos de rosii (post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

madi_marin 1

05.03.2010, 11:57

imi plac cum arata....,mai nou sunt si eu fan soia, ca m+am saturat de atata carne, plus ca e si post.....o sa incerc si eu reteta ta....

nadina73 1

05.03.2010, 22:09

incercale cu incredere,sant foarte buna si gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec marmorat
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere, iaurt si nuci

de oanapl 5

ieri la 23:17

Tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi

de oanapl 5

ieri la 23:08

Briose cu ciuperci si ceapa

de oanapl 5

ieri la 23:01

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin la cuptor