Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
1.Prima data am spalat dovleceii,i-am taiat fasii,(dar numai partea verde) iar mijlocul l-am taiat marunt pe care l-am folosit la piftelute.(ca sa nu arunc).
2.Am facut compozitia pentru piftelute:am pus carnea,miezul de la dovlecei,painea inmuiata in apa si stoarsa bine,usturoiul pisat,patrunjelul tocat marunt,sare,piper,pesmet,ou si am mestecat mine.
3.Am pus o tigaie la foc,cu ulei si am lasat sa se incinga bine.Am facut piftelutele,pe care le-am dat prin pesmet si le-am prajit bine.Le-am scos p servetele.
4.Am taiat legumele fasii si intai am calit ceapa in 4 lg de ulei de masline,pana s-a inmuiat putin.Apoi am adaugat ardeii si dovleceii,am pus putina sare si am acoperit cu un capac.Am lasat circa 10 min.Am pus sosul de rosii si am potrivit de sare si piper si am mestecat,apoi am pus piftelutele (nu chiar pe toate) si am mai last 5 min.
Serviti calde cu un pireu de cartofi sau pur si simplu asa cum e.
Pofta buna!!!!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola